XVII međunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju E-trgovina 2017

XVII Konferencija E-trgovina 2017 održaće se tradicionalno na Paliću od 26.04. do 28.04.2017. godine.

Konferencija E-trgovina je najveći skup o e-poslovanju u Srbiji, posvećen praćenju nastanaka i razvoja domaćeg i regionalnog (Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, BIH, Makedonija …) e-commerce i e-business tržišta. Pokriva sve oblasti elektronskog poslovanja.
Od 2001.godine se Konferencija E-trgovina kao specijalizovan skup iz ove oblasti redovno održava svake godine. Namenjen je poslovnim ljudima koji su zainteresovani da se informišu o savremenim dostignućima u oblasti e-trgovine i e-poslovanja , i mogućnostima za njihovu primenu u Srbiji i SEE regionu. Predstavlja mesto okupljanja domaćih i inostranih stručnjaka u ovoj oblasti sa ciljem da učesnicima skupa  ( preduzetnicima, menadžerima, informatičarima, i svima koji žele da unaprede svoje poslovanje ) omogući analizu trenutnog stanja, kao i da ukaže na pravce daljeg razvoja elektronskog poslovanja.
Svake godine predstavnici nadležnih ministarstava iz oblasti trgovine, informacionog društva i telekomunikacija, kao i predstavnici Privredne komore Srbije, aktivno učestvuju u realizaciji ovog skupa kao Pokrovitelji konferencije.
Posećenost:
  • Oko 450 učesnika na skupu i 8000 posetilaca na streamingu konferencije ( prosek poslednje 2 godine),
  • 70-75% privreda 15-20% online zajednica, 5 % državna uprava, 5% profesori i studenti sa ebusiness smerova,
  • Skupu redovno prisustvuju predstavnici Vlade Srbije – resornih ministarstava, predstavnici finansijskog sektora, vodeci e-trgovci kao i stručnjaci iz svih oblasti primene eposlovanja,
  • Najveći deo učesnika čine predstavnici privrednih organizacija, što i jeste cilj ove konferencije – da se privreda upozna sa aktuelnim trendovima i mogućnostima primene u svom okruženju.

Sve informacije možete naći na sledećoj adresi: http://www.etrgovina.org/konferencija