XVII Међународна конференција о електронској трговини и електронском пословању Е-трговина 2017

XVII Конференција Е-трговина 2017 одржаће се традиционално на Палићу од 26.04. до 28.04.2017. године.

Конференција Е-трговина је највећи скуп о е-пословању у Србији, посвећен праћењу настанака и развоја домаћег и регионалног (Словенија, Хрватска, Црна Гора, БИХ, Македонија …) e-commerce и e-business тржишта. Покрива све области електронског пословања.

Од 2001. године се Конференција Е-трговина као специјализован скуп из ове области редовно одржава сваке године. Намењен је пословним људима који су заинтересовани да се информишу о савременим достигнућима у области е-трговине и е-пословања , и могућностима за њихову примену у Србији и SEE региону. Представља место окупљања домаћих и иностраних стручњака у овој области са циљем да учесницима скупа (предузетницима, менаџерима, информатичарима, и свима који желе да унапреде своје пословање) омогући анализу тренутног стања, као и да укаже на правце даљег развоја електронског пословања.

Сваке године представници надлежних министарстава из области трговине, информационог друштва и телекомуникација, као и представници Привредне коморе Србије, активно учествују у реализацији овог скупа као покровитељи конференције.

Посећеност:

• Око 450 учесника на скупу и 8000 посетилаца на стреамингу конференције (просек последње 2 године),
• 70-75% привреда, 15-20% онлине заједница, 5 % државна управа, 5% професори и студенти са e-business смерова,
• Скупу редовно присуствују представници Владе Србије – ресорних министарстава, представници финансијског сектора, водећи е-трговци као и стручњаци из свих области примене електронског пословања,
• Највећи део учесника чине представници привредних организација, што и јесте циљ ове конференције – да се привреда упозна са актуелним трендовима и могућностима примене у свом окружењу.

Све информације можете наћи на следећој адреси http://www.etrgovina.org/konferencija