Kontakt

Projekat Razvoj elektronskog poslovanja
Resavska 21, Beograd
Tel: +381 11 3235 915
info@eposlovanjesrbija.rs
www.eposlovanje.biz

Partneri
Predstojeće aktivnosti
Video
Galerija

Priče o uspehu

U prethodnih pet godina stranica je bez plaćene rekame skupila preko 26.000 lajkova i pratilaca. To mi omogućava besplatnu reklamu koja ide bas onima koji su naći konzumenti. Na stranici objavljujem obavećtenja o novim modelima, i to mi je posebno korisno jer mnoge žene rade i nemaju vremena da često dolaze u radnju. Na ovaj način, one tačno znaju kada treba da dođu u radnju. Tako štedimo i njihovo slobodno vreme, što one izuzetno cene.

Danijela BiškupLILU cipele

Kao medijska agencija I izdavačka kuća koja funkcioniše dugi niz godina na domaćem i regionalnom tržištu, slobodno mogu da kažem da smo učesnici između dve ere poslovanja, pre i sada za vreme digitalne ere poslovanja.
Pomoću velikog broja alata tj. mehanizama koji su namenjeni skoro za sve delatnosti i segmente poslovanja danas smo u mogućnosti da radimo efikasnije, brže i preciznije za razliku od ranijeg perioda.
Veoma bitna činjenica je da su svi potrebni alati za digitalno poslovanje podjednako dostupni kako kompanijama tako i pojedincima, i ako ih koristimo na pravi način uspeh poslovanja je zagarantovan.

Vladimir BrandalikGSM ADVERTISING