О нама

Овај портал је креиран од стране пројекта “Развој електронског пословања” који финансира Европска унија. Корисници овог портала су Министарство трговине, туризма и телекомуникација, Министарство привреде Републике Србије и Национална агенција за регионални развој.

Овај портал је кључни инструмент за подршку развоја е-трговине у Србији за мала и средња предузећа, помажући им да боље разумеју предности е-трговинe како би повећали продуктивност и конкурентност. Главна намена је промовисање електронског пословања у циљу јачања ефикасности, квалитета и доступности производа и услуга МСП.

Надамо се да ће вам овај портал бити користан за унапређење пословања и да ћете стећи боље разумевање користи и праксе е-трговине.

Партнери
Предстојеће активности
Видео
Галерија

Приче о успеху

У претходних пет година страница је без плаћене рекаме скупила преко 26.000 лајкова и пратилаца. То ми омогућава бесплатну рекламу која иде бас онима који су наћи конзументи. На страници објављујем обавећтења о новим моделима, и то ми је посебно корисно јер многе жене раде и немају времена да често долазе у радњу. На овај начин, оне тачно знају када треба да дођу у радњу. Тако штедимо и њихово слободно време, што оне изузетно цене.

Данијела БишкупЛИЛУ ципеле

Као медијска агенција И издавачка кућа која функционише дуги низ година на домаћем и регионалном тржишту, слободно могу да кажем да смо учесници између две ере пословања, пре и сада за време дигиталне ере пословања.
Помоћу великог броја алата тј. механизама који су намењени скоро за све делатности и сегменте пословања данас смо у могућности да радимо ефикасније, брже и прецизније за разлику од ранијег периода.
Веома битна чињеница је да су сви потребни алати за дигитално пословање пођеднако доступни како компанијама тако и појединцима, и ако их користимо на прави начин успех пословања је загарантован.

Владимир БрандаликGSM ADVERTISING