Нова wеб презентација Ecommerce Europe Trustmark отвара пут ка повецању поверења потрошача у е-трговину

Удружење Ecommerce Europe са поносом најављује покретање wеб презентација Ecommerce Europe Trustmark. Нa http://www.ecommercetrustmark.eu онлајн трговци и потрошачи сада имају приступ једноставном и бесплатном систему за решавање жалби. 

Повецање поверења потрошача и руковођење жалбама

Од лансирања у септембру 2015, Ecommerce Europe Trustmark се развио у 11 земаља широм Европске уније, а даље ширење је планирано за ову годину. Ecommerce Europe Trustmark је широко доступан компанијама које се баве онлајн и прекограничном продајом производа и/или услуга.

То је једини европски Тrustmark који је подржан од стране непрофитних удружења које блиско сарађују са групама потрошача широм Европе, који обезбеђује наменско руковођење европских жалби потрошача и који је доступан без надокнаде за фирме чланице Ecommerce Europe.

Нова wеб презентација Ecommerce Europe Trustmark пружа и потрошачима приступ услужном центру. Сада, у случају жалбе, потрошачи могу позвати потрошачки сервис или пријавити своју жалбу кроз нови онлајн формулар.

Повецана продаја и побољшана лојалност купаца

Онлајн продавнице које су лиценциране од стране Ecommerce Europe и националних асоцијација могу да истакну логотип Ecommerce Europe Trustmark уз њихов национални Тrustmark. Заједно са свим повезаним националним Тrustmark, може да постоји више од 10.000 сертификованих онлајн продавница кроз овај Ecommerce Europe Trustmark.

Онлајн продавнице могу да истичу Ecommerce Europe Trustmark бесплатно преко једне од националних асоцијацијакоја се придружила Ecommerce Europe. Онлајн продавнице које носе Ecommerce Europe Trustmark логотип су директно повезане са сертификатом Ecommerce Europe Trustmark.